Antonia & Karin – muzikale begeleiding van Acoustica

De aerial silks act ‘Hidden Dreams’ is een combinatie van speelvolle nieuwsgierigheid en voorzichtigheid, omdat eekhoorns continu voedsel, of zichzelf, verstoppen. Deze duo luchtacrobatiek performance belichaamt een soort fantasierijke, mysterieuze hoop wat je kan terugzien in de kleurcombinatie zwart en wit en in de prachtige, dromerige omgeving van het bos.

Antonia en Karin hebben elkaar in het circus in Amsterdam ontmoet tijdens open training. Al snel kwamen ze erachter dat ze goed konden samenwerken en focussen ze zich nu op duo-optredens. Ze hebben beiden een grote passie voor aerial silks. Speciaal voor Nazomer Nachtlicht hebben ze deze act ontworpen.

Muziekale begeleiding:

Gardaboys / Acoustica

Twee vrienden die al sinds mensenheugenis met elkaar omgaan. Hebben samen een muzikale jeugd bekleedt in een drumfanfare Orkest waarbij zij de de saxofoon en trompet ter gehoren brachten. Ze speelde er jaarlijkse grote hits in een uitverkocht stadsschouwburg.

Vandaag de dag zijn de twee elkaar niet uit het oog verloren en klikt het nog steeds op zowel vriendschappelijk als muzikaal gebied. Inmiddels zijn ze vele muziekinstrumenten verder en maken ze voor deze gebeurtenis gebruik van de akoestische gitaar. Ze schreven voor deze gelegenheid speciaal een nummer die aansluit bij het thema. In de dagelijks sleur van het leven oefenen zij het beroep sociotherapeut en salesmanager uit om brood op de plank te krijgen. Vanavond spelen ze met passie, liefde en volle overgave een ballade voor jullie.

 

Arnout Staalman:

Insta: Arpegggio

Youtube.com/arpeggio

Facebook: Arri Vederci


Joost Spanjaard

Joost.Spanjaard@gmail.com

 

acoustica

MerijndeSteur