Tickets

 Nazomer Nachtlicht 2019 is uitverkocht!

Omdat alle kaarten na een dag al waren verlogen, beraden wij ons nu op het beschikbaar maken van een aantal extra tickets. Het zullen er niet veel zijn, maar wellicht kunnen we een wandelgroep per dag toevoegen.  Laat hieronder je email adres achter om als eerste op de hoogte te zijn wanneer deze eventuele extra tickets in de verkoop komen.

 // Nazomer Nachtlicht // 
Het evenement beslaat een avondwandeling die bezoekers in kleine wandelgroepjes langs verschillendekunstvormen leidt. Zij lopen over een pad dat aan weerzijden is verlicht met lampions. Onderweg worden de wandelaars verrast door een verscheidenheid aan uitvoerende en beeldende kunst. Laat je verrassen door de verlichte wonderen van het woud.

// Praktische Informatie // 

  • Datum: 24, 25 & 26 September 2019
  • Duur: 90-120 minuten. Na afloop van de wandeling is er een feestelijke afsluiting van de avond.
  • Locatie: Landgoed Elswout | Elswoutslaan 22 | 2051 AE Overveen

BELANGRIJK: Het evenement vindt plaats op drie avonden: dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 september 2019. Niet iedereen gaat tegelijk op zoek naar de verlichte wonderen van het woud. Er zijn 12 verschillende starttijden per avond. Als je met meerdere personen bent en je wil samen lopen – zorg er dan voor dat je kaarten koopt met dezelfde starttijd.

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en informatie omtrent het eventueel vrij komen van tickets.